TERUG NAAR

HOMEPAGE

Accommodaties

Huur de gehele locatie voor jouw eigen retraite, masterclass of andere creatieve uitspattingen en laat je inspireren om zo de mooiste dingen te creëren. We bieden jou en je cursisten een prachtige privétuin met grote stretchtent, een omgebouwde hooischuur voor intiemere sessies, twee voormalige stallen met 23 bedden, een minicamping, fijne keuken en alle ruimte en rust die je nodig hebt.Groepsaccommodatie

De voormalige stallen

WORKSHOPRUIMTE

De hooischuur

BUITEN

De tent

Wil je extra ruimtes gebruiken tijdens je retreat of een losse ruimte boeken voor een 1 op 1 sessie of andere intieme sessie?

Dan hebben we deze parels die je met liefde onderdak bieden.Buiten

Sauna

De voormalige stallen

Als je Het Verre Oosten huurt, ben je de enige groep die hier verblijft. Je huurt de groepsaccommodatie inclusief terrein met al haar mogelijkheden: De sfeervolle stretchtent waar zowel een ceremonie als ecstatic dance goed tot z’n recht komt. De Hooiberg voor knusse interacties. Het grasveld om te flierefluiten. Verlichte bomen voor de nachtbrakers en vuurplaatsen voor mooie verhalen onder de fonkelende sterrenhemel. 


In gebouw Oost zijn 3x2 en 2x4 bedden. (14 bedden)

In gebouw Zuid zijn 3x2 en 1x3 bedden. (9 bedden)


Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.

Op de minicamping is plaats voor ongeveer 25 basic plekken.

Beide gebouwen hebben gezamenlijke douche- en toiletfaciliteiten.

In gebouw Oost is een woonkamer met 2 grote zithoeken, tafel voor 14 personen, uit te breiden tot 23 en keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook hebben we in de buitenkeuken een zithoek en een lange tafel met plek voor 18 personen. Geen zin om te koken? Wij koppelen je met liefde aan cateraars die (vegan) eten kunnen verzorgen.

Fotocredit: @photosbyville

De hooischuur

De prachtige trainingsruimte van 80m2, met uitzicht op de boerderij en haar mooie tuin is ideaal voor intieme sessies. De ruimte wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming. Er zijn 24 yogamatjes, matrassen, dekentjes, schapenvellen en blokken, een piano, geluidsinstallatie, aanrecht waar je koffie en thee kunt zetten en 2 toiletten. Voor bewegelijke sessies raden we 14 deelnemers aan qua ruimte. Voor minder bewegelijke sessies passen er 24 matjes in.

De tent

Grenzend aan gebouw Oost op het privé veld omringd door hoge bomen staat

'De Lanterfanter'; een ruime tent met festival vibes. Ook als het regent kun je onder de stretchtent van 10x12m terecht welke is ingericht met bohemian meubilair. Bezoekers kunnen lekker chillen op de banken, een boekje lezen in de hangmat, eten aan lange tafels… Maar we kunnen de boel ook zo neerzetten dat er ruimte is voor bijvoorbeeld dans of yoga sessies. De tent staat er van medio april tot oktober.


Fotocredit: Laisa Maria

Fotocredit: Laisa Maria

De tipi

Ontdek onze betoverende tipi, een oase van warmte en gezelligheid, perfect voor bijeenkomsten, workshops of intieme bijeenkomsten. Met een centrale vuurplaats en comfortabele wollen dekens om op te zitten, straalt de tipi een welkome sfeer uit die uitnodigt tot verbinding en samenzijn. De tent heeft een diameter van 7 meter, met 12 personen kun je er comfortabel in zitten. Buiten biedt een extra vuurplaats de mogelijkheid om onder de sterren te genieten van de avond.

De Yurt

Stap binnen in onze knusse yurt, een toevluchtsoord van rust en warmte, perfect voor intieme bijeenkomsten, meditaties of reflectieve momenten. Het hart van de yurt wordt gevormd door een gezellige vuurplaats, omringd door zachte kussens en warme dekens, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat voor diepgaande verbinding en ontspanning. De yurt heeft een diameter van 7 meter en biedt plek voor 10 personen. Buiten is een tweede vuurplaats, zodat je ook onder de betoverende sterrenhemel kunt genieten van de avond.

De Sauna

Laat de warmte van de houtgestookte kachel je omarmen terwijl je geniet van de rustgevende sfeer. Met haar ronde vorm en knusse interieur biedt onze barrel sauna de perfecte setting om tot rust te komen en te herstellen na een dag vol avonturen.


Young man relaxing at sauna
Bucket of water in sauna

Extra's

Wil je voor de volle beleving gaan? Dan bieden we ook extra's aan voor op je retreat, event of bruiloft. Een cacaoceremonie om het hart te openen, een verfrissende duik in de IJssel om het bloed te laten stromen, een zweethut ceremonie met een vleugje magie, een sauna sessie of een helende ssoundjourney. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Fotocredt: Nigel de Jong